YLE: Ruostepommi uhkaa – uusikin auto kannattaa ajaa suojaukseen

YLE: Ruostepommi uhkaa – uusikin auto kannattaa ajaa suojaukseen

Ylen uutisissa kerrotaan, kuinka uusikin auto kannattaa ajaa tehtaalta suoraan ruostesuojaukseen.

”Uusissa autoissa muhii ruostepommi, koska autotehtaat eivät enää suojaa tarpeeksi uusia autoja. Käytännössä uusi auto pitäisi ajaa suoraan autoliikkeestä ruosteensuojaukseen. Vastuu on siirtynyt täysin autoilijalle itselleen.

1990-luvun alkupuolella maahan tuotuja autoja ei ole enää tarvinnut erikseen ruostesuojata, kuten siihen saakka oli tehty.

Nyt vain aniharvoihin autoihin tehdään Suomen olosuhteisiin riittävää suojausta. Asia on puhtaasti autonostajan ja käyttäjän oma. Usein se rajataan vielä takuun ulkopuolelle ulkoisen tekijän aiheuttamana.”

Lue uutinen Ylen sivuilta