Äänenvaimennus

Noise Stopping -äänenvaimennuskäsittely

Melutason lisääntyminen henkilöautoissa on tunnustettu ongelma varsinkin uusien autojen suhteen. Kasvava rengasleveys ja vannekoko vain pahentavat ongelmaa. Kaikkien automerkkien ja -mallien valmistuksessa ei ole kiinnitetty riittävästi huomiota tähän ongelmaan.

Tectyl NOISE STOPPING perus- ja alustakäsittely suoritetaan sisätiloja purkamatta auton alustaan ulkopuolelta (takakontin osalta rakenteen mukaan joko sisä- tai ulkopuolelta). Erikoiskäsittelyssä alustan lisäksi käsitellään ajoneuvon sisätiloja vaimennusmatoilla. Tectyl NOISE STOPPING -erikoiskäsittely soveltuukin erityisesti vaativan autohifiharrastajan tarpeisiin.

Kysy tarjousta NOISE STOPPING -alustakäsittelystä.

Yleistä NOISE STOPPING -käsitteistä

Ennen NOISE STOPPING -käsittelyä kaikista käsiteltävistä kohteista puretaan muovit pois, suoritetaan rasvanpoistava korkeapainepesu ja kuivatus. Käsittelyn jälkeen kohteet kuivataan koneellisesti ja annetaan kuivua vielä yön yli ennen kasausta ja auton luovutusta. Tectyl NOISE STOPPING -käsittely suoritetaan ruosteettomalle maalatulle pinnalle. Mikäli käsiteltävissä kohteissa on korroosiovaurioita, ne poistetaan ja suoritetaan tarvittava pohjamaalaus. Korroosion poisto ei kuulu NOISE STOPPING -käsittelyn hintaan ja siitä laskutetaan erillisen sopimuksen mukaan. Käsittelyt suoritetaan Tectyl 5638W-A vesiohenteisella äänenvaimennusmassalla. Tuote on Euroopassa yleisesti käytössä linja-auto- ja junavaunuvalmistajilla.