Auton maalipintakäsittely VodaX Titanium Armour 2K

Autosi lakkapinnan takuusuoja

Titanium Armour 2K – on kaksikomponenttinen maali- ja lakkapinnan sinetöintiohjelma viiden (5) vuoden käsittelytakuulla.

K1

Titaanikomponentin nanoteknologiset ohutpinnoitemolekyylit muodostavat pysyvän kemiallisen sidoksen ajoneuvon maali- ja lakkapinnalle ja suojaavat siten tehokkaasti kemiallista altistumista ja kulumista vastaan. Titaanikomponentti sinetöi lakkapinnan niin, että haitalliset kemikaalit eivät pääse vaikuttamaan lakkapinnan rakenteeseen. Metallisointi vahvistaa lisäksi lakan pintarakennetta ja vähentää mm. hiekkapölyn ja puhdistuksen ja pesun mekaanisen rasituksen aiheuttamaa kulumaa pinnassa.

K2

UV-komponentin sisältämät perinteiset kovat vahat sekä uuden teknologian polymeeriyhdisteet suojaavat auringon haitallista UV-säteilyä vastaan niin että käsitellyn auton lakkapinnan kiilto ja väri säilyvät annetun takuuajan muuttumattomana ja autosi näyttää hyvältä vuodesta toiseen!

Helppohoitoisuus

VodaX Titanium Armour 2K titaanisinetin ansiosta autosi on erittäin helppo pitää puhtaana. Lika ja saasteet eivät kiinnity sinetöinnin mikroskooppiseen molekyylirakenteeseen.

Autosi pesu nopeutuu ja voimakkaiden kemikaalien käyttö on tarpeetonta. Käsitteyn ansiosta sinun ei tarvitse vahata autosi lakkapintaa takuuaikana – riittää kun huolehdit säännöllisestä pesusta ja noudatat takuusinetöintiohjelmaa.

Jälleenmyyntiarvo

Huomaat VodaX titaanisinetin ehkä parhaaksi investoinniksi autosi jälleenmyyntiarvon säilyttäjänä. Suojaamaton, kulunut ja mattaantunut lakkapinta on aina työläs kunnostaa lähellekään alkuperäistä loistoaan. Tästä syystä hyväkuntoinen lakkapinta nostaa autosi arvoa kun olet vaihtamassa uuteen tai myymässä sitä eteenpäin.